Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2007 16:34 - За изборите и порнографията
Автор: aciburn Категория: Други   
Прочетен: 1433 Коментари: 1 Гласове:
0



Време е за избори. Аз нямам право да гласувам, но имам право да говоря ( когато аз говоря за политика, не си правя труда да бъде културна - защо аз да съм културна, като политиците ни са вулгарни?).
Изборите са...гадна работа. А предизборните кампании са свинска работа.
Държавното ни устойство е порнография и то от евтината. А държавата ни е нещо между курва и мутра - като й дадеш пари не само не ти прави свирка, ами те кара да й духаш.
Предизборните кампании са повод за изговарянето на стотици  хиляди лъжи и даването на десетки милиони обещания. Ние, като народ, трябва да отидем и да гласуваме за хора, които да ни представят в Европа.

А какво е Европа?

Европа е един континент към който ние се числим като територия, а отскоро и като държава и нация. Европа в очите на средно-статистическия българин е Англия, Испания, Холандия, Германия и Италия - там където мъжете ни работят по строежи, а жените ни се грижат за възрастни хора. Там където дават заплати (подчертавам думата, защото това което получават повечето хора в България не са заплати, а трохите на държавния бюджет след банкета на политиците) за да могат тези мъже и жени да гледат 16-годишната си дъщеря и 20 годишния си син - студент. Европа за нас ще си остане такава за доста дълъг период от време.

А какво сме ние за Европа?

Труден въпрос. Знам ли? Но знам едно - какво е България за Европа.
България за Европа и специално за европейците е екзотична, хубава и евтина дестинация, където те биват посрещнати топло и почти тържествено. Дестинация с красиви жени и хубави кебапчета. Бас държа, че англичаните, дето много се притесняваха, че ще им завземем кралството само са чакали на границата на стане 01.01.2007-ма и са хукнали за да изкупят де що имот е останал по морето и Балкана ни. За Европа България е златна мина, но за нас...трудно е да се каже. Интересно е как започват постепенно изравняване в цените - данъците на недвижимите имоти и колите се показват за да може да се изравним с европейските - всичко се покачва само "заплатите" си стоят същите.


И сега на тези избори....

...българинът трябва да отиде и да гласува за едни други хора, дето ще ни защитават правата в Европа. Ние винаги гласуваме, гласуваме за по-малкото зло, но вече няма значение за кого ще гласуваш, защото който и да спечели, все ние ще го....сещате се.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stoyanivanov - Няма по-малко зло
10.05.2007 18:31
Там е въпроса, че няма по-малко зло, няма държава, има само корупция и мафия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aciburn
Категория: Изкуство
Прочетен: 79306
Постинги: 16
Коментари: 78
Гласове: 124
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930